Kamyonun altında can veren eşi ve kızını gören baba feryat etti

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde motosikletli şekilde ilerlemekte olan anne, baba ve küçük çocuklarına seyir halinde ilerlemekte olan hafriyat kamyonu çarptı. Çarpmanın etkisiyle birlikte savrulan anne ve küçük kızı hayatını kaybetti baba ise yaralandı, babanın feryatları yürekleri dağladı.

Kamyonun altında can veren eşi ve kızını gören baba feryat etti

Kaza Antalya'nın Alanya İlçesi Oba Mahallesi'nden geçen D 400 karayolunda meydana geldi. Motosikletleriyle birlikte yolun sağ şeridinde ilerleyen İsmail, Ayşe Songür ve kızları Elif Su Songür'e seyir halinde ilerlemekteyken tali yola dönmek isteyen 43 yaşında ki İ.K. idaresinde ki hafriyat kamyonu çarptı. Çarpmanın etkisiyle birlikte motosiklette bulunan aile yola savruldu. 

Çevrede ki kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı anne Ayşe Songür ve küçük kızları Elif Su Songür hastaneye kaldırıldı, hastaneye kaldırılan anne ve küçük kızı doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Acılı baba ''Eşim gitti abi ne olur eşim gitti''

Eşini ve çocuğunu ağır yaralı olarak gören baba feryat ederken çevrede ki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kızını kucağına alarak feryat eden acılı baba bir süre sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin bölgede yaptıkları inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatılırken anne ve küçük kızın hayatını kaybetmesine neden olan hafriyat kamyonu sürücüsü gözaltına alındı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.