Kamyonun arka kapağı aniden açıldı

Geçtiğimiz günlerde yaşanmış olan kazanın bir benzeri de adana ilinde yaşanmış oldu.

Kamyonun arka kapağı aniden açıldı


Geçtiğimiz günlerde yaşanmış olan kazanın bir benzeri de adana ilinde yaşanmış oldu.

Adana ilinin Kozan ilçesi içerisinde kaldırımda yürümekte olan Ayşenur Ayvaz'a (23), trafik içerisinde ilerlemekte olan kamyonun aniden açılmış olan arka kapağı çarptı. Ankara ili içerisinde ODTÜ'de okuyan İrem Kütük'ün yaşamını kaybetmiş olduğu acı olayın bir benzeri şekilde meydana gelmiş olan kazada yaralandığı açıklanan Ayşenur Ayvaz, olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Kaza ise, akşam saatleri üzerinde Arslanpaşa Mahallesi içerisinde yer alan Gölyeri Sokak üstünde gerçekleşti. Yol esnasında hareket durumunda bulunan Hakan Murat Ö. yönetiminde olan 01 D 7297 plakasına sahip kamyonun ani bir şekilde açıldığı söylenen arka kapağı, kaldırım üzerinde yürümekte olan Ayşenur Ayvaz'a çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanmış olan Ayvaz,  olayın yaşandığı yere çağrılan ambulans ile birlikte Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis gerçekleşen bu olay ile alakalı olarak özel bir soruşturmayı da  başlattı. 

Buna benzeyen bir olay ise, 26 Kasım tarihinde Ankara ili içerisinde ODTÜ'nün kampüsünde gerçekleşmişti Psikoloji Bölümü'nün 4. sınıf öğrencilerinden olduğu açıklanan İrem Kütük (21), kamyonetin açılmış olan kasa kapağının başına çarpmış olması sonucunda ağır bir şekilde yaralanmış, götürülmüş olduğu hastanede gerçekleştirilen bütün müdahaleleri karşın yaşamını yitirmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.