Karısını yakıp öldürmüş

Kayseri ili içerisinde geçtiğimiz sene 10 Haziran tarihinde bir kayıp ihbarı yapılmış olan Fatma Birgül Yalçınkaya'yı (52), televizyon üzerine yer alan programlara çıkarak  eşinin bulunması konusunda talepte bulunan emekli belediye işçilerinden Osman Yalçınkaya'nın (59) yakıp öldürmüş olduğu ortaya çıkmış bir durumda.

Karısını yakıp öldürmüş


Kayseri ili içerisinde geçtiğimiz sene 10 Haziran tarihinde bir kayıp ihbarı yapılmış olan Fatma Birgül Yalçınkaya'yı (52), televizyon üzerine yer alan programlara çıkarak  eşinin bulunması konusunda talepte bulunan emekli belediye işçilerinden Osman Yalçınkaya'nın (59) yakıp öldürmüş olduğu ortaya çıkmış bir durumda. Gözaltına alındığı açıklanan Osman Yalçınkaya, daha sonrasında ise adliyeye sevk edilmiş oldu.

Merkez'de yer alan Kocasinan ilçesinin Ahi Evran mahallesi içerisinde ikamet eden Osman Yalçınkaya, geçtiğimiz sene 10 Haziran tarihi içerisinde polis merkezine gitti ve  üç tane çocuğunun annesi olan ve aynı zaman alzheimer hastalığıyla da mücadele eden eşi Fatma Birgül Yalçınkaya'nın kaybolmuş olduğu konusunda bir ihbarda bulundu. Osman Yalçınkaya ile birlikte  yakınları ve de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği aramalar esnasında Fatma Birgül Yalçınkaya, bir türlü bulunamadı. Osman Yalçınkaya ise, daha sonrasında eşini bir an önce  bulabilmek amacıyla televizyon üzerinde yer  alan programlara da çıkmış oldu. Osman Yalçınkaya, program esnasında eşinin kaybolmuş olduğunu, gören herkesin polise ihbarda bulunmasını talep ederek göz yaşları dökmüş oldu.


Bu esnada ise mahallede yaşamını sürdürenler, 28 Temmuz tarihi içerisinde kentsel dönüşüm dahilinde bulunan metruk binaların yer aldığı alan üzerinde kemikler buldukları ihbarında bulundu. İhbarda bulunulmasının sonrasında polisler, ortaya çıkmış olan kemikleri incelemek amacıyla hızlı bir şekilde kriminal merkeze aldı. Ortalama olarak 9 ay sonrasında ortaya çıkmış olan DNA incelemeleri sonrasında kemiklerin Fatma Birgül Yalçınkaya'ya ait durumda bulunduğu tespit edildi.

Osman Yalçınkaya, polis merkezi içerisindeki işlemlerinin hemen sonrasında hastanede sağlık kontrolünden geçirildi ve hemen sonra adliyeye sevk edilmiş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.