Kendisini kurtarmaya gelen kurtarma ekiplerine verdiği küfürlü cevap viral olan Ahmet abiden üzücü haber!

Deprem bölgesinde enkaz altında kaldıktan sonra arama kurtarma ekipleri tarafından kendisine ulaşılan ve kurtarma ekibiyle arasında geçen diyalog gündem olan Ahmet Erol Yılmaz'ın sol ayağının bilekten itibaren kesileceği aktarıldı.

Kendisini kurtarmaya gelen kurtarma ekiplerine verdiği küfürlü cevap viral olan Ahmet abiden üzücü haber!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında İskenderun'da yıkılan binanın enkazında mahsur kalan Ahmet Erol Yılmaz'a ekipler depremden 72 saat sonra ulaşmış, arama kurtarma ekibiyle arasında geçen diyoloğun sosyal medyada paylaşılması üzerine Yılmaz'ın videosu gündem olmuştu.

Enkaz altından ekipler tarafından kurtarılan Ahmet Erol Yılmaz sonrasında ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, sol ayağından ve kalçasından darbe alan Yılmaz'ın ameliyat olacağı öğrenildi.

Sosyal medya üzerinde dolaşan videosunda ise Yılmaz'ın kendisine sürekli seslenen arama kurtarma ekiplerine "sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsunuz buradayım diyorum bir daha soruyorsunuz" dediği küfürlü videosu ise sosyal medya kullanıcılarına tebessüm ettirdi.

3 ay içerisinde 3 defa kaza geçirdiğini belirten Yılmaz "Öldürmeyen Allah öldürmüyor" şeklinde yanıt verdi, önümüzde ki günlerde ameliyata girecek olan Yılmaz'ın sol ayağının bilekten itibaren kesileceği öğrenildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.