Kilis'te 9 yaşında ki kız çocuğu boynuna briket bağlanmış halde kuyuda ölü bulundu!

Kilis'te kayıp olarak ailesi ve polis ekipleri tarafından her yerde aranan 9 yaşında ki Gina Mercimek, evlerinin yan sokağında bulunan iki katlı evin su kuyusunda ölü olarak bulundu.

Kilis'te 9 yaşında ki kız çocuğu boynuna briket bağlanmış halde kuyuda ölü bulundu!

Kilis'in, Okçular Mahallesi, Selvi Medrese Sokak'ta oturmakta olan Mercimek ailesi iki gün önce okul çıkışı 9 yaşında ki kızları Gina Mercimek'ten bir daha haber alamadılar.

Kızlarının okul çıkışı eve gelmemesinden şüphelenen aile üyeleri kızlarını bulabilmek için okulu ve mahalleyi aradıktan sonra sonuç alamamaları nedeniyle polis ekiplerine giderek kayıp başvurusunda bulundular.

Yapılan kayıp ihbarı sonrasında küçük kızı bulabilmek için ekipler tarafından arama çalışması başlatılırken, küçük kızın gidebileceği her adrese bakıldı. 

Gina Mercimek'in evlerinin yan sokağında bulunan iki katlı evin su kuyusundan şüphelenen ekipler su kuyusunda başlattıkları arama çalışmasında 9 yaşında ki küçük kızın cansız bedeniyle karşılaştı. 

Kilis İtfaiye ekipleri ve polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada su kuyusuna atılan 9 yaşında ki Mina'nın cansız bedeni kuyudan çıkarılırken, ekiplerin yaptığı incelemede Mina'nın boynuna iple briket bağlanarak kuyuya atıldığı tespit edildi. 

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından gerçekleştirilen inceleme sonrasında Gina Mercimek'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kilis Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı, polis ekipleri tarafından yaşanılan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.