Kızını oğluna isteyen adama kız babası kurşun yağdırdı

Kocaeli'de yaşanan olayda kızını oğlu için istemeye gelen adama kızın babası kurşun yağdırdı, kameralara an be an yansıyan olayda yaralı şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kızını oğluna isteyen adama kız babası kurşun yağdırdı

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi Orhan Gazi Mahallesi'nde yaşanan olayda 55 yaşında ki Hikmet G. bekar olan oğlunu için, Cevdet D.'nin kızını istemeye gitti. Hikmet G.'nin durumu Cevdet D.'ye anlatması sonrasında ikili arasında sözlü tartışma başladı. 

Sözlü tartışma sonrasında uzaklaşmak için yolun karşısına geçen Hikmet G.'ye yanına gelen kız babası Cevdet D. yumruk attı. Yumruk sonrasında sersemleyen Hikmet G.'yi gören yoldan geçmekte olan adam duruma müdahale etmek istedi ve kavga eden tarafları ayırmak için araya girdi.

Kavganın ayrılmasıyla birlikte belinde bulundurduğu tabancayı çıkaran Cevdet D. yanı başında bulunan Hikmet G.'ye doğru hedef alarak kurşun yağdırdı, kurşunların isabet ettiği talihsiz adam kanlar içerisinde yere yığılırken silahı gören çevrede ki vatandaşlar hızla bölgeden uzaklaştı. 

Hikmet G.'yi vurarak yaralanmasına neden olan Cevdet D. olay sonrasında yanında bulundurduğu tabancayı beline koyarak olay yerinden kaçtı. Olaya şahit olan çevrede ki vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Gelen ihbar üzerine harekete geçen sağlık ekipleri kısa süre içerisinde olay yerine gelirken ağır yaralanan Hikmet G. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olaydan bir kaç dakika sonra olay yerine gelirke çevrede ki güvenlik kameralarını inceledi ve çevrede ki vatandaşlardan da eşgal bilgisi aldıktan sonra Hikmet G.'yi yaralayarak olay yerinden kaçan Cevdet D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda Cevdet D.'nin izinin tespit edilmesiyle birlikte ekipler tarafından yakalanarak polis karakoluna götürüldü. Yanında bulundurduğu suç aleti silahla birlikte polis karakoluna glene Cevdet D. polis ekipleri tarafından alınan ifade sonrasında adliyeye sevk edildi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı cezaevine gönderildi, yaralanan 55 yaşında ki Hikmet G.'nin tedavisine devam edildiği öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.