Kocaeli'de yol kenarında ölü bulunan adamın köprüden düşerek öldüğü belirlendi!

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde kimliği tespit edilemeyen bir şahıs köprüden tünele düştü, şahıs olay yerinde hayatını kaybederken bölgede inceleme gerçekleştiren ekipler şahsın terliklerini köprüde buldu, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'de yol kenarında ölü bulunan adamın köprüden düşerek öldüğü belirlendi!

Kocaeli'nin Derince İlçesi, Derince Tüneli'nde seyir halinde ilerlemekte olan vatandaşların yol kenarında bir şahsı hareketsiz şekilde yatarken görmesi sonrasında durum 112 ekiplerine haber verildi.

Yapılan ihbar sonrasında bölgeye sevk edlen polis ve sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgeye çağırılması sonrasında, ekipler tarafından yapılan incelemede yaşlı adamın köprüden düşerek hayatını kaybettiği belirlendi, polis ekipleri tarafından köprüde yapılan incelemelerde ise kimliği belirlenemeyen yaşlı adamın terlikleri bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemelerin tamamlanması sonrasında talihsiz adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri tarafından yaşanan olayın aydınlatılmas adına olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.