Kurbanlık boğa çok zor yakalandı

Erzurum ili içerisinde sahibinin elinden kurtulmuş olan kurbanlık bir boğa,  çevrede yer alan vatandaşlar tarafından çok zor yakalandı.

Kurbanlık boğa çok zor yakalandı


Erzurum ili içerisinde sahibinin elinden kurtulmuş olan kurbanlık bir boğa,  çevrede yer alan vatandaşlar tarafından çok zor yakalandı.

Resul Karagöl, kent içerisinde yer alan hayvan pazarından satın almış olduğu kurbanlık  bir boğayı, Yıldızkent Mahallesi'nde yer alan evine getirdi. Burda ise satın alınmış olan kurbanlık boğa, kamyon içerisinden indirilmeye çalışıldığı esnada sahibinin elinden kurtuldu ve hızlı bir şekilde kaçmaya başladı. Mahalleye yaklaşık olarak bir kilometrelik uzaklıkta yer alan Bölge Eğitim ile Araştırma Hastanesi'yle Atatürk Üniversitesi'nin kampüsü arasında yer alan boş araziye kadar hızlı bir şekilde kaçmış olan boğa, trafik üzerindeki şoförlere de çok zor anlar yaşatmış oldu.

Çevrede yer alan vatandaşların yardımlarıyla birlikte bölge üzerinde yer alan üst geçidin hemen yanında sıkıştırılmış olan kızgın boğa, kendisine yaklaştırılmış olan kamyonetin kasasında yer alan kişinin boynuna ip atması sayesinde yakalandı.

Sahibi ile birlikte iki kişiyi boynuz darbeleri ile yaralamış olan boğanın yakalanmasını çevrede yer alan vatandaşlar da alkışlamış oldu. Sakinleşmediğinden dolayı da kurban timinden destek talep edildi

Kızgın  durumda bulunan boğa yakalanmış olmasına karşın bir türlü sakinleştirilemediğinden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı bir şekilde görev yapan kurban yakalama timi aranarak bir destek talep edildi. Bölgeye intikal etmiş olan ekipler, havalı tabanca kullanarak boğaya sakinleştirici  bir iğne atışı gerçekleştirdi ve sakinleştirdi..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.