Kurbanlık keçi mağazaya girdi

Antalya ilinde yer alan Serik ilçesinde evin bahçesinde bağlı olduğu bilgisine ulaşılan kurbanlık  bir keçi, ipindem kurtuldu ve kaçtı.

Kurbanlık keçi mağazaya girdi


Antalya ilinde yer alan Serik ilçesinde evin bahçesinde bağlı olduğu bilgisine ulaşılan kurbanlık  bir keçi, ipindem kurtuldu ve kaçtı. Merkez Mahallesi'nde yer alan Atatürk Caddesi üzerinde hızlı bir şekilde koşmakta olan keçi, beyaz eşya satışı gerçekleştiren mağazalardan birinin büyük vitrin camını kırdı ve içeriye daldı. Arkasından koşmakta olan sahibi de içeride söz konusu bu hayvanı yakalamayı başarmış oldu.

Hayvanın üzerinde herhangi bir  şekilde yaralanma meydana gelmezken, sahibi, 850 Türk Lirası tutarında almış olduğu kurbanlığın kırmış olduğu camla ilgili olarak 1.500 Türk Lirası tutarında bir ödeme yaptı.

Antalya ilindeki Serik ilçesi içerisinde kaçmış olan kurbanlık keçinin, beyaz eşya satışı gerçekleştiren mağazanın camını kırmış olduğu görüntüler ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansımış oldu. Görüntüler içerisinde mağazaya girmiş olan keçinin kısa bir zaman sonrasında camı kırarak dışarı çıkmış olduğu açık bir şekilde görülüyor.

Hayvanın sahibi olduğu bilgisine ulaşılan Celal Yılmaz ise açıklamasında; 'Evimizde bağlı bir durumda bulunan hayvanım ipinden kurtularak kaçmaya başlıyor. Arkasından yakalayabilmek amacıyla peşine düşmüş olduğumuz kurbanlık keçimiz arkadaşın mağazasına daldı. Panik olan kurbanlığımız, kırmış olduğu iş yerinin camından çıkmış oldu. Kurbanlığımız ise bize çok daha pahalıya mal olmuş bir durumda. 850 Türk Lirası tutarındaki bir ücretle almıştım. Camla ilgili olarak iş yerinin sahibine  ise 1500 Türk Lirası tutarında bir ödeme yaptım.' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.