Lise'de skandal yaratan bir olay

Tokat ili içerisinde bir öğretmenin, lise öğrencisinin üstüne içecek  dökmüş olması iddiasıyla alakalı olarak idari bir soruşturma başlatıldı.

Lise'de skandal yaratan bir olay


Tokat ili içerisinde bir öğretmenin, lise öğrencisinin üstüne içecek  dökmüş olması iddiasıyla alakalı olarak idari bir soruşturma başlatıldı.

Tokat ili içerisinde  İddialara bakılırsa, lise 1. sınıf öğrencilerinden F. Ü. (14), teneffüs esnasında okulun kantininden kağıt bir bardakta sıcak kakao aldı.

 İçecekten az miktarda içmiş olan F. Ü, ders zilinin çalmasından dolayı sınıfa gitti  bardağı camın yanına koydu. Bir arkadaşı istedikten sonra bardağın içinde yer alan  tahta kaşığı verdiği esnada edebiyat öğretmeni  görevinde bulunan H. Ö.E. ise F. Ü.'yü görmüş oldu.

Bardağı hızlıca alıp içeceği de F. Ü.'nün başına dökmüş olan H. Ö. E., üstünü  temizlemesini söyleyip öğrencisini sınıftan dışarı çıkarttı.

Okulun müdür yardımcısının yanına gidip yaşanmış olan olayı anlatmaya başlayan F. Ü., rehberlik  öğretmeninin tarafından evine yollandı.

F. Ü.'nün ise evine gidip yaşadıklarını anlatmış olması üstüne ailesi,  çocuklarını  hemen Tokat Devlet Hastanesi içerisinde sağlık kontrolünden geçirdi.

Emniyete gidip öğretmen görevinde bulunan H. Ö. E.'den şikayetçi olmuş bulunan aile ayrıca bu konu ile ilgili olarak, İl Milli  Eğitim Müdürlüğüne de özel bir şikayet dilekçesi iletti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı yetkililer ise, yaşanmış olan bu olay ile alakalı olarak bir soruşturma  başlatılmış olduğunu açık bir şekilde belirtti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.