Lisede büyük bir dehşet

Ankara ilinde yer alan bir  tane okulun güvenlik personeli, tartışmış olduğu okul müdürünü silahını kullanarak yaraladıktan hemen sonra intihar girişiminde bulunmuş oldu.

Lisede büyük bir dehşet


Ankara ilinde yer alan bir  tane okulun güvenlik personeli, tartışmış olduğu okul müdürünü silahını kullanarak yaraladıktan hemen sonra intihar girişiminde bulunmuş oldu.

Etimesgut ilçesinde yer alan Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi içerisinde güvenlik görevlisi pozisyonunda çalıştığı öğrenilen M. E adlı şahıs, halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı okul müdürü görevinde bulunan Şerafettin Ali Gürüler'le tartışmaya başladı.

Kavgaya dönmüş olan söz konusu bu olay esnasında yanında yer alan silahı kullanarak okul müdürünü yaralamış olan M. E adlı şahıs, olayın yaşandığı yere intikal eden polis memurlarının teslim olması şeklindeki uyarılarını duyduktan hemen sonrasında aynı silahı kullanarak intihar girişiminde bulunmuş oldu.

Ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan zanlı ile birlikte okul müdürü  hızlı bir şekilde hastaneye görüldü. Tedavi altına alındığı açıklanan okul müdürü görevinde bulunan Gürüler'in hayati tehlikeyi atlatmış olduğu, M. E adlı şahsın durumunun ise ciddiyetini korumakta olduğu bilgisine ulaşıldı. Polis memurları ise çevre üzerinde bir inceleme başlatmış oldu.

Diğer taraftan silah sesinin duyulmasının hemen sonrasında okulun tahliye edilmiş olduğu ve olayın yaşandığı esnada öğrencilerin içerde bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

Ankara Valiliği ise, Şehit Veli Bekdaş Anadolu Lisesi içerisinde gerçekleşen olayla alakalı yazılı bir açıklamada bulundu. Söz konusu açıklama içerisinde, olayın saatler 08:50'yi gösterirken gerçekleşmiş olduğu ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.