Mahkemeden karar çıktı

Bartın ili içerisinde, bir suç örgütüne yönelik gerçekleştirilmiş olan özel bir operasyon ile gözaltına  alındığı açıklanan 13 tane şüpheliden 6 tanesinin tutuklandığı açıklandı.

Mahkemeden karar çıktı


Bartın ili içerisinde, bir suç örgütüne yönelik gerçekleştirilmiş olan özel bir operasyon ile gözaltına  alındığı açıklanan 13 tane şüpheliden 6 tanesinin tutuklandığı açıklandı.

Alınmış olan bilgiye bakılır ise, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ile Organize  Suçlarla Mücadele Şubesinin ekipleri tarafından; ''suç işlemek maksadı ile örgüt kurmak, örgüte  üye olarak katılmak, nitelikli  bir şekilde dolandırıcılık, resmi belge üzerinde sahtecilik ve 6136 sayısına sahip  kanuna muhalefet'' şeklindeki suçlara karışmış oldukları iddiası ile gözaltına alınıp adliyeye  sevk edilmiş olan 13 şahsın işlemleri bitirildi.

Cumhuriyet savcılığında gerçekleştirilmiş olan sorgularının hemen sonrasında nöbetçi mahkemeye sevk  edilmiş olan 13  tane şüpheliden Akın A ile birlikte İrfan A, Ali K, Davut Ö, Hüseyin A. ve de Yasin D.'nin tutuklanmış olduğu açıklandı. Öteki 7 kişi  ise adli kontrol şartı ile salındı. 

Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin ekipleri tarafından dün  gerçekleştirilmiş olan operasyon kapsamında,  aralarında avukat ile birlikte polis, zabıt katibi ve de esnafların  yer aldığı 13  tane şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü. 

Polis ekipleri son zamanlarda düzenlemiş oldukları başarılı operasyonlar sayesinde kaçakçı ve de dolandırıcılara adeta göz açtırmıyor. Yapılan açıklamalar içerisinde operasyonların ara vermeden devam edeceği konusundaki bilgilere de yer veriliyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.