Mersin'deki okullar yarın tatil

Mersin ili içerisinde beklenmekte olan sağanak sebebi ile ilin tamamında eğitim ile öğretime yarın ara verilmesi konusunda bir karar verildi.

Mersin'deki okullar yarın tatil


Mersin ili içerisinde beklenmekte olan sağanak sebebi ile ilin tamamında eğitim ile öğretime yarın ara verilmesi konusunda bir karar verildi.

Mersin Valiliği tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde, yarın kentin tamamında kuvvetli bir şekilde sağanak beklenmekte olduğu, bunun ise çeşitli olumsuzluklara sebep olabileceğinin değerlendirildiği ifade edildi.

Açıklama içerisinde, alınmış olan karar ile birlikte özel eğitim kurumlarıda dahil edilmek üzere ilk, orta ve de  lise dengindeki okullar içerisinde yarın eğitim ile öğretime ara verilmiş olduğu, kentin tamamında yer alan kamu kurum ve de kuruluşlarında çalışmakta olan engelli ile hamile personellerinde idari  bir şekilde izinli sayılacakları açıklandı.

Vali görevinde bulunan Ali İhsan Su ise Twitter üzerinden; ''Değerli durumdaki veliler, kıymetli durumdaki öğrenciler, kuvvetli  bir sağanak yağış ile beraberinde meydana gelebilecek olumsuzluklar sebebiyle 06.12.2018 Perşembe gününde ilimiz tamamında eğitim ile öğretime q gün zamanla ara verilmiştir.'' ifadeleriyle bir açıklama gerçekleştirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde de Mersin ilinin merkez Toroslar ile birlikte Akdeniz, Yenişehir  ve Mezitli ilçeleriyle beraber Silifke, Erdemli ve de Tarsus ilçeleri içerisinde aralıklarla süren  yağışların, gece saatleri itibariyle şiddetini arttıracak olduğu ve cuma gününün sabahına kadar  süreceğinin tahmin edilmekte olduğu belirtildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.