Meteoroloji kar konusunda uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu açıklama içerisinde, kar yağışının yanı sıra hava durumuyla alakalı olarakta bilgilendirmelerde bulundu.

Meteoroloji kar konusunda uyardı


Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu açıklama içerisinde, kar yağışının yanı sıra hava durumuyla alakalı olarakta bilgilendirmelerde bulundu. Çok uzun bir zamandan beri kar yağışına hasret kalmış olan vatandaşlarda müjdeli  bir haber verilmiş oldu. Bu gece yarısı itibariyle pek çok il içerisinde kar yağışı etkili bir durumda bulunacak. Ankara iliyle birlikte İstanbul ilinde de Cumartesi günüyle birlikte Pazar günlerinde kar yağışı görülmesi konusunda bir beklenti var.

Meteoroloji ayrıca, Ankara ili içerisinde kar yağışının tam olarak ne zaman başlayacak olduğu konusunda da açıklamalar gerçekleştirdi. Başkent içerisinde kar yağışı hafta sonuna doğru etkili bir durumda bulunacak. İlk önce perşembe gününde karla karışık bir şekilde yağmur beklentisi olan Ankara ili içerisinde havanın da soğumaya başlamasıyla beraber cuma günü itibariyle yağmur yerini komple kara bırakmış olacak.

Meteoroloji tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde özellikle de  hafta sonu İstanbul ilindeki, sıcaklık değerlerinin çok daha fazla düşecek olduğuna vurgu yaptı. Buna bağlı bir şekilde pazar günü kentin tamamında karla karışık bir şekilde yağmur beklenmekte olduğu ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ili içerisinde kar yağışının hafta sonundan itibaren karla karışık bir şekilde yağmur olarak gerçekleşebileceğini de tahminlerine ilave etti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.