Meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılır ise hafta sonunda Türkiye'nin tamamında çok daha serin ve yağışlı bir hava etkili durumda bulunacak.

Meteorolojiden uyarı geldi


Meteoroloji tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılır ise hafta sonunda Türkiye'nin tamamında çok daha serin ve yağışlı bir hava etkili durumda bulunacak. Havanın serinlemesi ile beraber hava sıcaklıkları ise 6 ila 12 derece kadar azalmış olacak.

Meteoroloji'nin Genel Müdürlüğü, 3 ila 9 Ekim tarihleri arasında beklenmekte olan yağışla alakalı olarak Twitter hesabı üzerinden çok özel bir açıklama gerçekleştirdi. Yapılmış olan açıklamaya bakılır ise Cuma günü itibariyle Türkiye'nin tamamen  soğuk hava dalgasına maruz kalacak olduğu konusunda bilgiler aktarıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıca hava sıcaklıklarında da 6 ila 12 derecelik bir azalma meydana geleceği konusunda açıklama yaptı.

Meteoroloji tarafından paylaşılan hava durumunun haritalarına bakılır ise soğuk hava dalgasının gelecek hafta Çarşamba gününde yurdu terk edecek olduğu da açık bir şekilde ifade edildi.

Açıklama içerisinde, ''Mevcut durumda yer alan hava sıcaklıklarının hafta sonuna kadarki süre içerisinde ülkenin tamamında mevsim normallerinin üstünde seyretmeyi sürdüreceği, hafta sonunda gelmesi konusunda bir beklenti bulunan serin ile yağışlı havayla beraber hissedilir bir seviyede (6 ila 12) alacak olduğu da tahmin edilmekte'' ifadelerine yer verildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.