Nevşehir'de dolu yağışı feci kazayı beraberinde getirdi, 2 kişi öldü, 2'si ağır 8 kişi yaralandı

Nevşehir'de 2 otomobil ve 1 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır olmak üzere 8 kişi ise yaralanması sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Nevşehir'de dolu yağışı feci kazayı beraberinde getirdi, 2 kişi öldü, 2'si ağır 8 kişi yaralandı

Ankara Niğde otoyulunda Nevşehir kavşağında dolu yağışınında etkili olmasıyla birlikte seyir halinde ilerlemekte olan tır sürücüsü yavaşlamaya başladı, tırın yavaşladığı sırada arkadan seyir halinde ilermekte olan Ukrayna plakalı araç tıra arkadan çarpmasıyla birlikte kaza meydana geldi. 

Çevrede ki vatandaşlar kazayı görmeleri sonrasında yaralıların yardımına koşarken araç içerisinde yaralıların çıkarılmasıyla birlikte yine aynı yönde ilerlemekte olan bir başka araç kazayı görmeyerek kaza yapan Ukrayna plakalı araca arkadan çarptı. 

Son olarak kaza yapan araç içerisinde bulunan vatandaşların yaralanmaları sonrasında çevrede ki vatandaşların ihbarı sonrasında bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yolda polis ekipleri tarafından alınan güvenlik önlemleri sonrasında gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonrasında Rahime Gürışık'ın hayatını kaybettiği belirlendi ve kazada yaralanan 9 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bir acı haber de hastaneden geldi

Olay yerinde ki yaralıların Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılmaları sonrasında Emir Demir doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Yaşanan olay sonrasında Nevşehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada ''Valimiz İnci Sezer Becel, Niğde-Ankara otoyolu Nevşehir il sınırında meydana gelen, 3 aracın karıştığı ve 2 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Vali Becel, kaza sonrası Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralı vatandaşlarımızı da ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı.'' ifadelerine yer verildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.