O zanlı adliyedeydi

Ödemiş ilçesinde restoran işletmekte olan Hamide Gezer, bir zaman boyunca arkadaşlık ettiği ifade edilen hafriyatçılardan Ceyhan Ö.'den ayrılmayı istedi.

O zanlı adliyedeydi


Ödemiş ilçesinde restoran işletmekte olan Hamide Gezer, bir zaman boyunca arkadaşlık ettiği ifade edilen hafriyatçılardan Ceyhan Ö.'den ayrılmayı istedi. Aydın ilinin Nazilli ilçesi içerisinde yaşamını sürdürmekte olan Ceyhan Ö., Gezer'i kararından geri döndürmek amacıyla Ödemiş ilçesine geldi. Ceyhan Ö., son defa konuşmak üzre ikna etmiş olduğu Hamide Gezer'i geçtiğimiz salı gününde Birgi Mahallesi'nde yer alan bir butik otele götürdü.

Otel odası içerisinde barışma isteğini tekrarlayan Ceyhan Ö. olumsuz bir şekilde cevap alınca Gezer ile tartışmaya başladı. Tartışma esnasında ise, Ceyhan Ö., yanında getirmiş olduğu av tüfeğini kullanarak genç kadına ateş etti ve sonrasında kaçtı. Hamide Gezer ise boynuna isabet etmiş olan saçmalarla ağır  bir şekilde yaralandı. Otel çalışanları taradından yapılan ihbar üstüne olayın yaşandığı yere gelen sağlık ekiplerinin yapmış olduğu tüm müdahaleye karşın, 18 yaşında bir tane oğlu olduğu bilgisine ulaşılan Gezer, kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, olayın hemen sonrasında başlatmış olduğu soruşturma dahilinde, katil zanlısı  olan evli ve 2 tane çocuk babası Ceyhan Ö.'yü ve onu olaydan hemen sonra Ödemiş ilçesine götürdüğü açıklanan otomobilin şoförü Musa K.'yi Nazilli ilçesi içerisinde yakaladı.

Ödemiş ilçesine getirilmiş olan 2 tane şüpheli, jandarmada gerçekleştirilen işlemlerinin bitirilmesinin sonrasında bugün öğle saatlerinde adliyeye çıkartıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.