Parayı aldıktan sonra intihar etmekten vazgeçti

Taksim Meydanı içerisinde yer alan bir binanın 2. katına çıkarak intihar giriminde bulunmuş olan kişi ortalığı adeta birbirine kattı.

Parayı aldıktan sonra intihar etmekten vazgeçti


Taksim Meydanı içerisinde yer alan bir binanın 2. katına çıkarak intihar giriminde bulunmuş olan kişi ortalığı adeta birbirine kattı. İtfaiye ile polis ekiplerinin üzerine saksılar atan, kafasını  ise camlara vurmakta olan şahıs para aldıktan sonra intihar etmekten vazgeçti. İntihar girişimi esnasında ise kameralara film sahnelerini aratmamakta olan görüntüler yansıdı.


İstanbul'da yer alan Taksim Şehit Muhtar Bey Caddesi'nin giriş kısmındaki 5 katlı bir tane binanın 2. katına çıkıp intihar etme girişiminde bulunduğu açıklanan İbrahim A. etrafta çok büyük bir korku ve paniğe sebep oldu. İhbarlar üstüne olayın yaşandığı yere polis ile birlikte itfaiye ve  de sağlık ekipleri yönlendirildi. Tehlikeli bir biçimde devamlı olarak yer değiştirmekte olan İbrahim A. olayın yaşandığı yere gelen ekiplere ise saksılar atarak kafasını da devamlı camlara vurmaya başladı ve hiç kimsenin yaklaşmasına müsaade etmedi. Taksim Meydanı içerisinde toplanmış olan meraklı kalabalık ise yaşananları cep telefonlarını kullanarak görüntüleyebilmek amacıyla adeta birbirleri ile yarıştı.

Maddi problemlerinin olduğunu ifade eden İbrahim A. içinse vatandaşlar olayın yaşandığı yere bebek bezleriyle beraber gıda ürünlerini getirdi. Daha sonrasında birde para verilmiş olan İbrahim A. intihar girişiminde bulunmaktan vazgeçti ve ikna oldu. İfadesi amacıyla polis merkezine götürülmüş olan İbrahim A.'nın İstanbul ilinin farklı semtlerin içerisinde daha öncesinde de 18 kez intihar girişiminde bulunarak her defasında para aldıktan hemen sonra eylemini sonlandırmış olduğu bilgisine ulaşıldı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.