Parkın içerisinde dehşet yaşadılar

Kocaeli ilinin İzmit ilçesi içerisinde alacak verecek sorununudan dolayı parkta tartışmış olduğu kişinin silahla vurduğu bilgisine ulaşılan 50 yaşında bulunan vatandaş yaşamını yitirdi.

Parkın içerisinde dehşet yaşadılar


Kocaeli ilinin İzmit ilçesi içerisinde alacak verecek sorununudan dolayı parkta tartışmış olduğu kişinin silahla vurduğu bilgisine ulaşılan 50 yaşında bulunan vatandaş yaşamını yitirdi.

Olay ise, Kocaeli ilinin İzmit ilçesinde yer alan Karabaş Mahallesinin Yeni Cuma Parkı içerisinde gerçekleşti. Ulaşılmış olan bilgilere bakılırsa S. E. (40) adlı kişi, alacak ve verecek sorunundan dolayı Birol Kırşan (50)'la parkta aniden  tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümeye başlamasından sonra silahını çıkartmış olan S. E.  ise Birol Kırşan’a aniden ateş etti. Kurşunların isabet etmiş olduğu Birol K. yaralanıp yere yığılırken, olayı görmüş olan çevrede yer alan vatandaşlar panik halinde durumla alakalı olarak hızlıca 112 Acil Yardım ekiplerine ihbarda bulundu. İhbarlar üstüne olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda polis ile birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi

Kısa bir zaman sonrasında olayın yaşandığı yere gelmiş olan sağlık ekipleri ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan Birol Kırşan’a ilk müdahaleyi de olayın yaşandığı yerde gerçekleştirirken, S. E. de olayın yaşandığı yere intikal etmiş polis ekiplerine teslim oldu. Polisler tarafından gözaltına alınmış olan şahıs, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şubesi Müdürlüğü’ne gönderildi. Sağlık ekiplerinin tarafından ambulans içerisinde gerçekleştirilen müdahalesinin sonrasında Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılmış olan Kırşan sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. 

Olay esnasında Kırşan’ın yanında yer alan bir tane yakını da fenalık geçirdi. Ekiplerin sakinleştirmeye çalıştığı kadın, ifadesi alınmak amacıyla polis merkezine alındı. Olayın yaşandığı yerde çok geniş güvenlik önlemleri almış olan polisler meraklı bir şekilde olayı izlemekte olan vatandaşları  da bu bölgeden hızlıca uzaklaştırdı. Kırşan’ın cansız  durumdaki bedeni otopsi incelemesi amacıyla Kocaeli Devlet Hastanesinin morguna götürüldü.  Olay ile alakalı bir soruşturma başlatıldığı açıklandı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.