Pitbull Esenyurt ilçesinde dehşet yaşattı

Esenyurt ilçesinde 2  tane köpeğin saldırısına uğramış olan kız çocuğunun kolundan yaralandığı açıklandı.

Pitbull Esenyurt ilçesinde dehşet yaşattı


Esenyurt ilçesinde 2  tane köpeğin saldırısına uğramış olan kız çocuğunun kolundan yaralandığı açıklandı. Çocuğun sesini duyup sokağa çıkmış olan mahalleli ise çocuğu kurtarabilmek amacıyla seferber olurken, o dakikalar da güvenlik kameralarına saniye saniye.

Örnek Mahallesi içerisinde pazar akşamında saatler 23:00 civarında arkadaşı ile sokakta oyun oynamakta bulunan 6 yaşında bulunan Saadet D. sokakta yer alan pitbull cinsinde 2 tane köpeğin saldırısına uğramış oldu. Köpekler ise, can havli ile sokakta yer alan bir tane aracın altına saklanmış küçük  yaştaki kızın vücudunun farklı yerlerinden ısırdı. Çocuğun çığlıklarını duymuş olan mahalleli sokağa çıkıp, çocuğu hızlı bir şekilde köpeklerden kurtardı. Kolu üzerinde derin ısırık izi bulunan küçük kız, ambulans ile birlikte Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Köpeklerin sahibi  olduğu bilgisine ulaşılan Sayinur Muştur da ifadesi alınmak amacıyla polis merkezine alındı. Küçük yaştaki kızın tedavisinin hemen sonrasında taburcu edilmiş olduğu bilgisine ulaşıldı.

Diğer taraftan köpeklerin saldırısına uğramış olan küçük yaştaki kızın sokakta bulunan aracın altına girmiş olması ve köpeklerden kurtulmaya çalışmış olması güvenlik kameralarının tarafından da anbean kayıt altına alındı. Görüntüler içerisinde, kamyonun alt kısmına girmiş olan kıza 2  tane köpek saldırmakta. Daha sonrasında ise buraya gelmiş olan bir tane kadın köpekleri uzaklaştırmak için çalışıyor. Çığlıkları duymuş olan mahalleli ise çocuğu kurtarabilmek amacıyla yalın ayak bir şekilde sokağa çıkmakta. Sokağa çıkmış olanlar ilk müdahalede bulunmuş kadınla beraber köpekleri de küçük kızdan uzaklaştırmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.