Rambo bıçağı kullanarak saldırdı

Konya ili içerisinde Mehmet Coşkun ile Mehmet Ali Koç kendilerinden para istedikleri iddia edilen 2 şahsın ''rambo'' bıçaklı saldırısı esnasında yaralandı.

Rambo bıçağı kullanarak saldırdı


Konya ili içerisinde Mehmet Coşkun ile Mehmet Ali Koç kendilerinden para istedikleri iddia edilen 2 şahsın ''rambo'' bıçaklı saldırısı esnasında yaralandı.

Konya ilindeki Selçuklu ilçesinin Alaaddin Bulvarı üstünde dün öğleden sonra yürümekte olan Mehmet Coşkun (29) ile Mehmet Ali Koç'un(37) yanlarına daha önceden tanımakta oldukları Hasan S. ile Hasan Hüseyin E. yaklaştı. İddialara bakılır ise, ikili, Coşkun ile Koç'tan para talebinde bulundu. Olumsuz bir şekilde cevap aldıktan sonra ise ''rambo'' bıçağı şeklinde tabir edilmekte olan bıçağı kullanarak Coşkun ile Koç'a saldırıda bulundu.

Saldırı esnasında Mehmet Coşkun kalça kısmından, Mehmet Ali Koç ise sol bacağından bıçaklandı ve yaralandı. İhbar yapılmasının üstüne olayın gerçekleşmiş olduğu yere çok fazla sayıda polis ile sağlık ekipleri hızlı bir şekilde yönlendirildi. Mehmet Coşkun ile Mehmet Ali Koç,  olay yerinde gerçekleştirilmiş olan ilk müdahalelerinin hemen sonrasında Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü.

Tedavi altına alınmış olan Mehmet Coşkun'un kalçasına saplanmış durumdaki bıçak ise doktorların müdahalesi ile birlikte çıkartıldı. Şüpheliler arasında bulunan Hasan S. olayın gerçekleşmiş olduğu yerde hemen gözaltına alınırken, polis ekipleri kaçarak uzaklaşmış olan öteki şüpheliyi  kısa bir zaman içerisinde yakalayabilmek amacıyla çalışmalarını halen aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.