Rus Ruleti'nde yaralandı

Düzce ilinde, iş yeri içerisinde başından tabanca ile vurulmuş bir halde bulunan Osman Tekin, tedaviye alınmış olduğu hastanede yaşamını kaybetti

Rus Ruleti'nde yaralandı


Düzce ilinde, iş yeri içerisinde başından tabanca ile vurulmuş bir halde bulunan Osman Tekin, tedaviye alınmış olduğu hastanede yaşamını kaybetti. Polis merkezine giderek, teslim olduğu açıklanan arkadaşı Y. Z. ise, Rus ruleti oynadıkları esnada, Tekin'in başına dayamış olduğu tabancanın ateş aldığını iddia etti. Y. Z. sonrasında, sevk edilmiş olduğu adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay ise, geçtiğimiz gün saatler 17:00 civarında, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan Zübeyde Hanım Sokak içerisinde gerçekleşti. Demir doğrama işi ile uğraşmakta olan Osman Tekin, iş yerindeyken başından vurulmuş bir halde bulundu. Esnafın hızlı bir şekilde haber vermesinin ardından olayın yaşandığı yere gelmiş olan sağlık ekipleri, ağır yaralı durumdaki Tekin'i ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Osman Tekin ise, burada yapılmış olan bütün müdahalelere karşın yaşamını kaybetti.

Olayın hemen sonrasında ise Şehit Osman Çatana Polis Merkezi'ne giderek, teslim olduğu açıklanan Y. Z., Osman Tekin'le birlikte iş yeri içerisinde Rus ruleti oynadıkları esnada, arkadaşının başına dayamış olduğu tabancanın ateş aldığını iddia etti. Emniyet içerisinde tamamlanmış olan işlemlerinin hemen sonrasında adliyeye sevk işlemleri gerçekleştirilen Y. Z. ise, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanması konusunda bir karar alındı ve hızlı bir şekilde cezaevine gönderilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.