Şanlıurfa'da ağır hasarlı bina çöktü, enkazda arama kurtarma çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa'da depremde ağır hasar aldığı için boşaltılan bir bina çöktü. Enkaz altından gelen sese yoğunlaşan ekipler arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da ağır hasarlı bina çöktü, enkazda arama kurtarma çalışmaları sürüyor!

 Yaşanılan büyük depremler sonrası 11 ilde yıkım yaşanırken, yüzbinlerce bina ağır hasar aldığı için tahliye edilmişti. Depremde yıkımın yaşandığı illerden biri olan Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 7 katlı bir bina aniden çöktü. Büyük bir gürültü yaşanırken ortalığı toz bulutu kapladı.
Enkaz altından ses gelmesi üzerine arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.  CHP Şanlıurfa İl Başkanlığının da bulunduğu binada tedbir amaçlı hassas dinleme yapılırken, arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Ağır hasarlı olduğu için boşaltılan bir binaydı. Enkazdan ses alındı, çalışmalar sürüyor." ifadeleriyle açıklamarında bulundu.
AFAD ise  konuya ilişkin "Şanlıurfa'da ağır hasarlı bir binanın çöktüğü bilgisi alınmıştır. Ekiplerimiz hızlıca sevk edilmiş olup arama kurtarma çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." şeklinde açıklama yaptı.

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.