Şanlıurfa'da apartmanda doğalgaz patlaması, 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı!

Şanlıurfa'da bulunan bir binada doğalgazdan kaynaklanan patlama meydana geldi, yaşanan patlama sonrasında 2 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 7 kişi ise tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa'da apartmanda doğalgaz patlaması, 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı!

Şanlıurfa'nın Merkez Haliliye İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda doğalgaz sıkışması sonucunda patlama meydana geldi. 

Patlamanın meydana gelmesiyle birlikte binanın duvarları yıkılırken, patlayan doğalgaz adeta bomba etkisi yarattı.

Yaşanan patlama sonrasında bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, çevrede ki bina ve patlamanın yaşandığı bina tedbir alınarak boşaltıldı.

Yaşanan patlamayla birlikte evlerinde bulunan iki kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, apartmanda bulunan 7 kişi ise patlamadan dolayı yaralandı.

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yaralananlar yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından patlamanın yaşandığı evde geniş çaplı inceleme gerçekleştirilirken, hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri ise otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Bölgede bir daha patlamanın yaşanmaması adına doğalgaz akışı kesilirken, ekipler tarafından meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.