Sel nedeniyle 2 aylık hamile kadın hayatını kaybederken, kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor!

Yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında sel felaketinden etkilenen Adıyaman'da 2 aylık hamile olan kadının cansız bedenine ulaşılırken, sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 19'a yükseldi.

Sel nedeniyle 2 aylık hamile kadın hayatını kaybederken, kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman ve Şanlıurfa'da şiddetli yağışlarla birlikte etkili olan sel felaketi nedeniyle şu ana kadar Şanlıurfa'da 16 kişi sele kapılması sonrasında hayatını kaybederken, Adıyaman'da ise 2 kişi sel nedeniyle hayatını kaybetmişti. 

Sel felaketinin yaşandığı gün sele kapılması sonrasında kayıplara karışan 2 aylık hamile Fatma Tekdal'ın cansız bedenine ulaşılması sonrasında deprem nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 19'a yükseldi. 

Sel nedeniyle hayatını kaybeden Fatma Tekdal'ın 1.5 yaşında ki kızınında kaybolduğu öğrenilirken, ekipler tarafından kaybolan 1.5 yaşında ki Zeynep Zümra Tekdal'a ulaşmak için ekipler tarafından çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. 

Yaşanılan afetler sonrasında bölgeye koordinatör Vali olarak atanan Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan yaptığı açıklamada "İlk gün arkadaşlarımızın gayretiyle, maalesef 2 vatandaşımıza vefat etmiş şekilde ulaştık. Geri kalan 2 vatandaşımızı arama çalışmamız devam ediyor. Şu ana kadar, suya sürüklenen konteyner içerisindeki vatandaşlarımıza ait eşyalara ulaştık. Onlara ait hatıralara ulaştık ama maalesef halihazırda 2 vatandaşımıza ulaşamadık. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey'in talimatları doğrultusunda çalışmalarımız, gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

Aynı zamanda sel nedeniyle bölgede suya kapılan tır şoförü Emin Ergün'de arama çalışmaları devam ediyor, Ergün'ün yaşanılan sel esnasında çektiği videoyu sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.