Seyir halindeki araçtan atladı

Mersin ilinin Tarsus ilçesi içerisinde, 2 gün öncesinde seyir durumundaki otomobilden atladıktan hemen sonra ağır  bir şekilde yaralanan Rabia Demir, götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Seyir halindeki araçtan atladı


Mersin ilinin Tarsus ilçesi içerisinde, 2 gün öncesinde seyir durumundaki otomobilden atladıktan hemen sonra ağır  bir şekilde yaralanan Rabia Demir, götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Otomobilin şoförü olan Erdal Ç. ise tutuklandı.

Olayda, dün Ahşemsettin Mahallesinde yer alan Baraj Mesire yolunun üstündeki Panorama Sitesine yakın bir bölgede gerçekleşti. Seyir durumundaki otomobilde şoförün hemen yanında oturmakta bulunan Rabia Demir, aniden kapıyı açtı ve aşağıya atladı. Otomobilin şoförü ise durmadı, hızlıca kaçtı. Rabia Demir atladıktan sonra metrelerce sürüklenmiş bir durumdayken, olaya tanıklık eden mahallenin sakinleri durumla ilgili olarak sağlık ve de polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ağır bir şekilde yaralanmış olduğu tespit edilen Demir, sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalesinin sonrasında Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Diğer taraftan olayın yaşandığı yerde inceleme gerçekleştiren polis, Plaka Tanıma Sistemi üzerinde yer alan kayıtlara baktığında aracın Ülküköy Otoban çıkışında yer aldığını belirledi. Bölgede yer alan ekiplere bilgi verilip Mersin merkez otoban çıkışında yer alan uygulama noktası içerisinde şoför Erdal Ç. hemen yakalandı. Erdal Ç, gerekli  durumdaki işlemlerle ilgili olarak Yeni Mahalle Polis Merkezi'ne getirildi. Emniyet içerisindeki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk işlemi yapılan Erdal Ç., çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Tarsus Devlet Hastanesi içerisinde tedavi altına alınmış olan Rabia Demir'de bütün müdahalelere karşın bugün yaşamını yitirdi. Rabia Demir'e ait olan cansız bedeni otopsi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.