Taksici örnek bir davranış sergiledi

Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan TEM Taksi Durağı içerisinde çalıştığı açıklanan taksi şoförü Sıracettin Erdoğan, dün akşam Taksim'den bir müşteri olarak almış olduğu Ozan Işık'ı Beyoğlu'nda yer alan Çıksalın'a bıraktı.

Taksici örnek bir davranış sergiledi



Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan TEM Taksi Durağı içerisinde çalıştığı açıklanan taksi şoförü Sıracettin Erdoğan, dün akşam Taksim'den bir müşteri olarak almış olduğu Ozan Işık'ı Beyoğlu'nda yer alan Çıksalın'a bıraktı. Daha sonrasında arabasına aldığı farklı bir tane müşteri araç içerisinde bir çanta olduğunu fark etti. Müşterinin yapmış olduğu uyarıdan sonra çantayı almış olan taksi şoförü Sıracettin Erdoğan ise, çantayı müşterisini bıraktıktan taksi durağına getirdi. Çantada yer alan kimlik bilgileri ile birlikte çantasını takside unutmuş olan Ozan Işık'a ulaşmayı başaran durak yönetimi, paranın takside bulunduğunu gelip teslim almasını tale petti. Durak yönetiminin sabah erken saatlerde aramış olduğu Işık, akşama kadarki süre içerisinde gelmediği için yönetim bu durumu polis ekiplerine ihbar etti. Durağa gelmiş olan polis ekipleri ise, müşteri ve de taksi şoförünü alıp emniyete götürdü. Yapılmış olan incelemeler esnasında emniyet içerisindeki tutanağın tutulmasının hemen sonrasında içinde para yer alan çantanın Işık'a ait olduğu bilgisine ulaşıldı. Polisler, içinde bir miktar Döviz ile birlikte Türk Lirasının yer aldığı yaklaşık 40.000 lira tutarındaki parayı Ozan Işık'a verdi.

Durak başkanı görevinde bulunan Sami Doğan, gazetecilere yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Bu arkadaş bizim durağımız içerisinde çalışmakta. Dün akşamda mesai saati içinde arabasında bir çanta bulmuş. Çantayı açtığında içinin para dolu bir durumda olduğunu görmüş. Arkadaşımız ise bu çantayı bulduktan hemen sonra getirdi bizlere teslim etti. İçini açarak kimliklere göz attık. Paranın sahibine ulaşmış olduk. 40.000 Türk Lirası civarında bir para bulunduğunu fark ettik. Sabah aramış olduğumuz durumda akşam saatlerinde anca geldi. Uzun bir zaman gelmediğinden kuşkulandık ve de Polis ekiplerini çağırdık. İnsani bir görevimiz şeklinde gidip teslim ettik'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.