Tatilciler oraya akın etmiş durumda

Hafta sonu olmasını fırsat bilmiş olan vatandaşlar, Kocaeli ilinde yer alan Kartepe Kayak Merkezi'ne adeta akın etmiş durumda.

Tatilciler oraya akın etmiş durumda


Hafta sonu olmasını fırsat bilmiş olan vatandaşlar, Kocaeli ilinde yer alan Kartepe Kayak Merkezi'ne adeta akın etmiş durumda. Şahsi arabası ile zirveye çıkma konusunda isteği bulunanlar ortalama bir şekilde üç kilometrelik kuyruk oluşturmuş durumdayken, ziyaretçilerden bazıları da trafik yoğunluğundan dolayı zirveye çıkma kararından vazgeçerek geri dönmüş oldu.

Kocaeli ilinde yer alan Kartepe Kayak Merkezi hafta sonunda tatilcilerin akınına uğramış oldu. Samanlı Dağları'nın tam zirve noktasında bulunmakta olan 1850 rakım yüksekliğindeki Kartepe Kayak Merkezi hafta sonunda tatilciler ile dolup taşmış oldu. Kayak merkezinde yer alan otopark komple dolunca zirve yolu üzerinde ortalama bir şekilde üç kilometrelik araç kuyruğu meydana geldi. şoförler yol kenarlarına arabalarını park ederek kar topu oynadıktan sonra karın keyfini çıkartmış oldu. Öte yandan bazı zamanlarda bölge üzerinde çok yoğun bir sis meydana geldi. Bazı araba şoförleri de trafik yoğunluğundan dolayı zirveye çıkma kararından vazgeçerek geri dönüş gerçekleştirdi.

Kartepe son dönemlerde İstanbul iline de çok yakın olmasından dolayı fazlasıyla yoğun bir şekilde tatilci akınına uğruyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.