Tedavi için götürdüğü annesi kazada öldü

Zonguldak ili içerisinde, otomobilin dereye düşmüş olması sonucunda,  şoförün tedavi amacıyla hastaneye götürmekte olduğu annesi yaşamını kaybetti.

Tedavi için götürdüğü annesi kazada öldü


Zonguldak ili içerisinde, otomobilin dereye düşmüş olması sonucunda,  şoförün tedavi amacıyla hastaneye götürmekte olduğu annesi yaşamını kaybetti.

Zonguldak - Ankara kara yolu üzerindeki 8. kilometresi içerisinde  Şenol P. (39) idaresinde bulunan 48 KL 626 plakasına sahip otomobil, kaygan durumdaki yolda şoförünün  direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucunda karşı şeride geçip yaklaşık olarak 20 metrelik bir  yükseklikten dereye düştü. Kazayı görmüş olan vatandaşların polise ihbarda bulunmasının hemen sonrasında bölgeye  sağlık ile birlikte polis ve de İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)'ne bağlı ekipler sevk edildi.

Olayın gerçekleştiği yere gelmiş olan ekipler, şoför Şenol P'yi yaklaşık olarak 1 saatlik  çalışmanın hemen sonrasında otomobilden çıkarttı. Kazayı görmüş olan vatandaşların yardımı ile halatla yukarıya çıkartılan şoför,  sağlık ekipleri tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine götürüldü.

AFAD'ın ekipleri, ters dönmüş olan araçta sıkıştığı açıklanan şoförün annesi Elveda P'yi  (65) makas yardımı ile araçtan çıkarttı. Sağlık ekipleri yapmış olduğu inceleme esnasında,  Elveda P'nin hayatını kaybetmiş olduğunu tespit etti. Kadının cansız bedeni ise, aynı hastanede yer alan  morga götürüldü.
  
Diğer taraftan kazayı duyup olayın yaşandığı yere gelmiş olan anne ile oğlunun  yakınlarının gözyaşlarına  hiç bir şekilde hakim olamadıkları da görüldü. Bu esnada, şoför Şenol P'nin, annesini hastaneye götürmekte olduğu bilgisine de ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.