Temizliğe gitti hırsızlık yaptı

Çanakkale ili içerisinde bir eve temizlik yapmak amacıyla giden kadın, yatak odasında yer alan 10.400 Euro tutarındaki parayı çaldı.

Temizliğe gitti hırsızlık yaptı


Çanakkale ili içerisinde bir eve temizlik yapmak amacıyla giden kadın, yatak odasında yer alan 10.400 Euro tutarındaki parayı çaldı.

Çanakkale ili içerisinde bir tane eve temizlik yapması amacıyla giden bir kadının yatak odası içerisindeki 10.400 Euro tutarındaki parayı çaldığı açıklandı. Ev sahibinin şikayette bulunmasının hemen sonrasında harekete geçmiş olan polis memurları, hırsızlık zanlısını yakaladı ve hızlı bir şekilde gözaltına almış oldu.

Çanakkale ilinde yaşamını sürdüren ev sahibi S. S. (53) evinde yer alan 10.400 Euro tutarındaki paranın çalınmasının ardından durumu hızlı bir şekilde polis ekiplerine bildirdi. Kısa zaman içinde harekete geçmiş olan Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli olan Hırsızlık Büro Amirliğinde görevli ekipler, yapmış oldukları özel araştırmalar sonrasında S. S.'nin evine temizlik amacıyla gitmiş olan N. K. (33) adına sahip şüpheli kadının paraları çalmış olduğunu belirledi.

Yakalanıp gözaltına alınmış olan N. K. adlı kadın, emniyet içerisindeki işlemlerinin hemen sonrasında adliyeye sevk edilmiş oldu. Diğer taraftan, hırsızlık zanlısı olan N. K. adlı kadının bundan tam tamına altı sene öncesinde de kendi evinde yer alan 35.000 Türk Lirası tutarındaki parayı çalıp, hırsızlık süsü vermiş olduğu ortaya çıkmış durumd.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.