Usta oyuncu Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın Hatay'da enkaz altında kalması sonucunda hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen şiddetli depremler sonrasında bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor, usta oyuncu Orhan Aydın'ın Hatay'da yaşamakta olan kızı enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Usta oyuncu Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın Hatay'da enkaz altında kalması sonucunda hayatını kaybetti!

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında binlerce bina depreme dayanamayarak yıkılrken bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor.

Arama kurtarma ekipleri depremin meydana geldiği ilk andan itibaren çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bölgeden gelen son bilgilere göre şu ana kadar 20 bin 318 kişi yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybederken, yaklaşık olarak 80 bin kişi ise enkazlardan yaralı olarak kurtarıldı.

Usta oyuncu Orhan Aydın'ın Hatay'da yaşamakta olan kızı Eylem Şafak Aydın ve eski eşi meydana gelen deprem felaketinde evlerinin yıkılması sonucunda enkaz altında kaldı. Depremin yaşanmasından hemen sonra bölgeye gelen usta oyuncu Aydın kızının ve eski eşinin enkaz altında kurtarılma çalışmalarını bölgeden ayrılmadan takip etmekteydi.

Gelen sesler üzerine Aydın'ın kızının ve eski eşinin kaldığı binada arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, arama kurtarma ekipleri tarafından saatler süren çalışmalar sonrasında Aydın'ın eski eşi enkaz altından yaralı olarak çıkarılarak sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Enkaz altında yaşama mücadelesi veren usta oyuncunun kızı için kurtarma çalışmaları devam ederken, bu sabah saatlerinde acı haberi Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç duyurdu. Enkazda gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarını Maltepe İtfaiyesi tarafından 36 saat aralıksız şekilde gerçekleştirildiği ancak mutlu haberin Orhan Aydın'a verilemediği belirtildi. 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklada "Orhan Aydın'a güzel bir haber veremedik. Çok üzgünüm. 36 saat kesintisiz süren çalışma sonrası değerli kızı Eylem Şafak Aydın enkazdan çıkarıldı. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.