Yasak durumdaki ilişki ölümle son buldu

Küçükçekmece ilçesi içerisinde Hüseyin K. adlı bir şahıs kendisini aldatmış olduğunu ileri sürdüğü eşiyle beraber sevgilisini bastı.

Yasak durumdaki ilişki ölümle son buldu


Küçükçekmece ilçesi içerisinde Hüseyin K. adlı bir şahıs kendisini aldatmış olduğunu ileri sürdüğü eşiyle beraber sevgilisini bastı. Hüseyin K.'nın bu esnada Aykut D.'yla kavga etmeye başladığını daha sonrasında ise Zeynep K. ile birlikte Aykut D.'yi odaya kilitledikten sonra akrabalarına haber vermiş olduğunu ifade ettiği bilgisine ulaşıldı. Hüseyin K.'nın ifadesi içerisinde, balkona çıkmış olan Zeynep K. ile birlikte Aykut D.'nin aşağıya atlamış olduklarını iddia  ettiği belirtildi.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay Atatürk Mahallesi içerisinde saatler 15:00 civarında gerçekleşti. Çevrede yaşamını sürdürenler, bir  tane kadınla erkeğin binanın 5. katında yer alan daireden aşağıya atılmış olduğu iddiasıyla ihbar gerçekleştirdi. Olayın yaşandığı yere polis ekipleriyle beraber sağlık ekipleri yönlendirildi

Olayın yaşandığı yere intikal eden ekipler, Zeynep K. (24)'nin ölmüş olduğunu yanında yer alan Aykut D. (30)'nin de ağır bir şekilde yaralı durumda bulunduğunu tespit etti. Ağır yaralı  bir durumada olduğu açıklanan kişi ise hastanede yaşamını yitirdi.

Kadının akrabaları ise olayın yaşandığı yerde sinir krizleri geçirmiş oldu. Polis ekipleri olayla alakalı olarak evde yer alan Zeynep K.'nin kocası olduğu bilgisine ulaşılan Hüseyin K.'yi gözaltına almış bir durumda.

Soruşturmayı sıkı bir şekilde sürdüren polis ekipleri, ev içerisinde de incelemeler gerçekleştirdi. Cansız bir durumdaki bedenleri Adli Tıp Kurumu'na götürülen Aykut D. ile birlikte Zeynep K.'nın intihar edip etmemiş oldukları konusunda araştırmalar devam ediyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.