Yaşamı 10 Lira yüzünden kabusa döndü

Trabzon ili içerisinde okulda gerçekleşecek film aktivitesini katılım sağlayacak çocuğuna kocasından para istemiş olan kadın, 10 Türk Lirası tutarında para veren eşine  bu paranın  çok az olduğunu söylediğinden dolayı hem hakarete uğradı, bunun üzerine birde dayak yedi.

Yaşamı 10 Lira yüzünden kabusa döndü


Trabzon ili içerisinde okulda gerçekleşecek film aktivitesini katılım sağlayacak çocuğuna kocasından para istemiş olan kadın, 10 Türk Lirası tutarında para veren eşine  bu paranın  çok az olduğunu söylediğinden dolayı hem hakarete uğradı, bunun üzerine birde dayak yedi. Savcı ise, kocanın hakkında 6.5 seneye kadar hapis istemi ile bir dava açtı.

İddialara bakılırsa Trabzon ilinin Değirmendere Mahallesi içerisinde yaşamını sürdüren 13 senelik evli bir çift, çocuğa verilmiş olan harçlıktan dolayı çıkan kavganın sonrasında davalık oldu. Ev hanımı olduğu öğrenilen anne G.P., okul tarafından gerçekleştirilecek olan film aktivitesiyle ilgili olarak çocuğuna harçlık vermek istedi. Genç yaştaki kadın bundan dolayı kocası A.P.'den bir miktar para talep etti. Baba A.P. ise cebinden çıkartmış olduğu 10 Türk Lirası tutarındaki parayı eşine doğru uzattı. Paranın  çok az olduğunu ve çocuklarının okula gittiklerinde mahcup olacaklarını ifade eden anne G.P., kocasından biraz daha para vermesini talep etti. Daha çok para veremeyecek olduğunu söyleyen A.P. ve eşinin arasında ise bir tartışma çıktı.

Karı kocanın arasında çıkmış olan tartışma büyümeye başlayınca A.P. iddialara bakılırsa eşini darp etmeye başladı. Kadın ise hemen polis merkezine gidip kocasından şikayetçi oldu. Gözaltına alınmış olan ve ifadesi alınan koca A.P. de hakkında yapılan suçlamaları kabul etmedi. Olayla alakalı olarak soruşturmasını bitirmiş olan savcı, A.P. ile ilgili olarak yaralama ve de  hakaret suçlarından dolayı 2 seneden 6.5 seneye kadar hapis istemi ile bir dava açtı. A.P. ise asliye ceza mahkemesi içerisinde hakim karşısına çıkmış olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.