Yol yardım ekibi çalışanı gittiği kazada ölen kişilerin ölen anne ve babası olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi

Şanlıurfa'da meydana gelen kazada durakta bekleyen yolcuları almak için yanaşan halk otobüsüne aynı istikamette seyir halinde ilerlemekte olan bir başka araç sürücüsü çarptı. Kazada sürücü ve yanında bulunan eşi hayatını kaybederken, araçları kaldırmak için kaza bölgesine gelen yol yardım ekibinden bir kişinin kazada ölenlerin anne ve babası olması sonrasında sinir krizi geçirdi.

Yol yardım ekibi çalışanı gittiği kazada ölen kişilerin ölen anne ve babası olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi

Feci kaza Şanlıurfa - Mardin karayolunda meydana geldi. Bekleyen yolculara almak için durağa yanaşan halk otobüsüne yine aynı istikametten hastaneye gitmek üzere seyir halinde ilerlemekte olan Ahmet Erten yönetiminde ki araç çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle birlikte aracın ön kısmı ağır hasar alırken hurdaya döndü. Araç içerisinde bulunan Ahmet Erten ve yolcu konumunda ki eşi Şükran Erten çiftinin yardımına çevrede ki vatandaşlar koştu ve durumu 112 ekiplerine bildirdi. 

Karı - koca kaza kurbanı oldu

Kazanın yaşanması sonrasında gelen ihbar üzerine harekete geçen sağlık ekipleri kısa süre içerisinde olay yerine varmaları sonrasında sıkıştıkları yerden kurtarılarak ilk müdahalesi yapıldı, ilk müdahalesi yapılan yaralılarda Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneye getirilen ağır yaralı çift doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazaya geldi, anne ve babasının hayatını kaybettiğini öğrendi

Öte yandan kaza yaşanması sonrasında kaza yapan araçları yoldan kaldırmak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yol yardım aracı bölgeye çağırıldı. Yol yardımı için bölgeye sevk edilen yol yardım ekibinde çalışan Mehmet Hafız Erten olay yerine geldiği sırada kaza yapan aracın babasına ait olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşadı. Yaralı olan anne ve babasını yalnız bırakmayan Erten ambulansın arkadasından aracıyla takip ederek hastaneye geldi. Hastanede doktorların verdiği acı haber sonrasında Mehmet Hafız Erten adeta yıkıldı.

Araçların olay yerinden kaldırılması sonrasında polis ekipleri tarafından bölgede yapılan incelemeler sonrasında kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.