Yolunu kısaltmayı istemişti, yaşamını yitirdi

Bolu içerisinde, yolu kısaltabilmek amacıyla TEM Otoyolu üzerinde yasak durumda bulunan acil dönüş noktası üzerinden dönüş gerçekleştiren ticari taksiye hafif ticari bir araba çarptı.

Yolunu kısaltmayı istemişti, yaşamını yitirdi


Bolu içerisinde, yolu kısaltabilmek amacıyla TEM Otoyolu üzerinde yasak durumda bulunan acil dönüş noktası üzerinden dönüş gerçekleştiren ticari taksiye hafif ticari bir araba çarptı. Kaza esnasında taksi şoförü Ali Kayaoğlu yaşamını kaybetmiş durumdayken, iki kişinin ise yaralandığı açıklandı.

Elde edilen bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay saatler 07:00 civarında TEM Otoyolu'nun Köroğlu Park bölgesinde gerçekleşti. Bolu merkez ilçesinden yolcu aldıktan hemen sonrasında TEM Otoyolu üzerinde yer alan bir tesise bırakmış olan Ali Kayaoğlu'nun kullandığı 14 T 0304 plakasına sahip ticari bir taksi, yolunu daha fazla uzatmamak amacıyla otoyol üzerinde yer alan ve sadece görevli  bir durumda bulunan arabaların kullanımına açık olan acil dönüş noktasından dönüş gerçekleştirmeye çalıştı.

Ticari taksiye de bu esnada arkasından gelmekte olan Mahmut Alp'in kullandığı açıklanan 34 YC 6727 plakasına sahip hafif ticari araba hızlı bir şekilde çarptı. Kaza esnasında Borazanlar Taksi Durağı'na bağlı bir şekilde çalışmakta olan ticari taksinin şoförü Ali Kayaoğlu hayatını kaybetti. Hafif ticari arabanın şoförü ile birlikte yanında yer alan Ferhat Bıçak da yaralanmış bir durumda.

Yaralı kişilerin sağlık ekiplerinin olayın gerçekleştiği yerde ilk müdahalesinin hemen sonrasında ambulanslar ile birlikte Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp hızlı bir şekilde tedavi altına alındı. Şoförün cansız bedeni ise morga kaldırılmış durumda. Kazayla alakalı olarakta bir soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.