Yürüyen merdivene ayak parmakları sıkışan çocuğun parmakları koptu!

Ailesiyle birlikte İstanbul'da bulunan bir alışveriş merkezine giden 7 yaşında ki çocuğun ayak parmakları yürüyen merdivene sıkıştı, acı içinde kıvranan çocuğun 3 parmağı koparken hastaneye kaldırılan küçük çocuk ameliyata alındı.

Yürüyen merdivene ayak parmakları sıkışan çocuğun parmakları koptu!

Olay İstanbul Şişli'de bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Yurtdışından Türkiye'ye gezmeye gelen aile Şişli'de bulunan alışveriş merkezine giderek dolaşmaya başladılar.

Ailenin yürüyen merdivenlerden çıkacağı esnada 7 yaşında ki A.M.L. isimli küçük çocuğun ayak parmakları yürüyen merdive sıkıştı, parmakları sıkışan çocuk acı içerisinde kıvranırken, küçük çocuğun 3 parmağı koptu.

Olay sonrasında haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ekibi sevk edildi, kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan sağlık ekipleri tarafından parmakları kopan küçük çocuk acil olarak hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Küçük çocuğun kopan parmakları ise teknisyenler tarafından yürüyen merdivenin sökülmesi sonrasında bulunarak hastaneye gönderildi, hastaneye getirilen parmaklar ameliyat esnasında dikilemeyince küçük çocuk ameliyattan çıkarılıp yakında bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Sevk edildiği hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğun ayak parmakları tekrardan dikilirken tedavisine devam edildiği öğrenildi, yaşanan olay sonrasında bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından yürüyen merdivende yapılan detaylı inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaşanan olay sonrasında alışveriş merkezinin yürüyen merdivenine "Teknik bir arıza nedeni ile geçici olarak servis dışıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" şeklinde yazı asıldığı görüldü.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.