Alişan'dan kaçmaya çalışırken düşüyordu

Alişan ile senelerden beri konuşmamakta olan Demet Akalın, dün akşam gitmekte olduğu bir davette Alişan'la pişti oldu.

Alişan'dan kaçmaya çalışırken düşüyordu


Alişan ile senelerden beri konuşmamakta olan Demet Akalın, dün akşam gitmekte olduğu bir davette Alişan'la pişti oldu. Mekan içerisinden hızlı bir şekilde uzaklaşmaya çalışmakta bulunan Akalın,  az kalsın yere düşüyordu.


Şarkıcılardan Demet Akalın, dün akşam meslektaşılarından Lerzan Mutlu'nun yeni albümü amacıyla gerçekleştirdiği bir davete katılım gerçekleştirdi. Senelerdir küs halde bulunduğu eski dostu Alişan'ın davete gelmiş olduğunu gören Akalın, mekandan hızlı bir şekilde çıkayım derken az kalsın düşüyordu.

Şarkıcılardan Lerzan Mutlu yeni albümü amacıyla dün akşamüstü özel bir davet gerçekleştirdi. Sanatçıların akın etmiş olduğu bu davette senelerdir küs durumda bulunan Demet Akalın ile Alişan pişti oldular. Mekana giriş yapmadan önce muhabirlerin sorularını cevaplamış bulunan Alişan, Muhabirlerin sorduğu ''Demet Hanım içerde bir selamlaşmanız olur mu?' şeklindeki soruya ''Ben Lerzan'ın gecesi için geldim.'' ifadeleri ile geçiştirdi.

Alişan'ın mekana gelmiş olduğunu ifade eden Demet Akalın ise mekan içerisinden çıktığı esnada düşme konusunda bir tehlike atlattı. Muhabirlerin çıkışta sormuş olduğu; ''Erken çıkmanız ile Alişan Bey'in bir ilgisi var mı?'' şeklinde soru için cevap olarak ''Herhalde!! kelimesine yer veren Demet Akalın, çok hızlı bir şekilde arabasına binip mekandan hemen uzaklaştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.