Bahar Candan önce namaza başladım dedi, sonra üstsüz fotoğraflarını paylaşarak pes dedirtti!

Yaptığı açıklamalar ve paylaştığı fotoğraflarla birlikte büyük ses getiren Bahar Candan katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu "Namaz kılmaya başladım." dedi.

Bahar Candan önce namaza başladım dedi, sonra üstsüz fotoğraflarını paylaşarak pes dedirtti!

Son günlerde yaptığı paylaşımlar ve çıkışlarıyla birlikte magazin gündeminde bomba etkisini yaratacak açıklamalarda bulunan Bahar Candan bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu oldu.

Sevgilisini ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e kaptırdığı şeklinde çıkan haberlere yanıt veren Candan "Rassan'ı senin elinden nasıl aldı?" sorusu üzerine "Evet. Hani 40 fırın ekmek yemek lazım derler ya... Ben ne kadar popüler olursam olayım bazı noktalarda 40-45 fırın ekmek yemem gerekiyor. Biz çok genç yaşta ünlü olduk ama bir şeyler eksik. Yaşam tecrübesi çok önemli. Ben kimseye yenileceğimi düşünmezdim. Ben yıllar önce bir darp olayı yaşadım. Hadise hemen 'kadına şiddete hayır' diyerek beni paylaştı ama Ebru Gündeş paylaşmadı. Nur Yerlitaş da bizi bir yerde tanıştırmıştı ama ben Ebru Gündeş'in benden hoşlanmadığını hissetmiştim" dedi.

Son olarak geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden namaza başlayacağıyla ilgili açıklamada bulunan ve fotoğraf paylaşan Candan gelen soru üzerine "Namaz kılmaya başladım. Onunla da ayrılmamış olsaydık beni o başlatırdı. O olmasa da ben yine o yolda devam ettim. Namaza ablam sayesinde başladım. İlk o başlamıştı." ifadesini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.