Depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz son yolculuğuna uğurlandı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşi kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz son yolculuğuna uğurlandı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında 10 ilde binlerce bina yıkılmış enkaz altında kalan 40 bini aşkın kişi asrın felaketinde hayatını kaybetmişti.

Bölgede arama kurtarma çalışmaları tamamlanırken, enkaz kaldırma çalışmalarına başlandığı açıklandı.

Depremin meydana geldiği esnada kardeşiyle birlikte halasının evinde olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşine depremin 12. gününde enkaz altında ölü olarak ulaşılmıştı.

Ölümüyle takipçilerini ve sevenlerini yasa boğan fenomen Taha Duymaz, kardeşiyle birlikte kılınan cenaze namazı sonrasında Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı. 

İki kardeşini deprem nedeniyle kaybeden Burak Duymaz ise kardeş acısıyla yıkılması sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden "Nurlar içinde uyuyun" şeklinde not paylaştı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.