Hayatlarını Sanatçı Yaşam Evi'nde sürdürüyorlar

Yeşilçam'da yer alan unutulmaz isimler seneler sonrasında bir çatının altında buluşmuş oldu.

Hayatlarını Sanatçı Yaşam Evi'nde sürdürüyorlar


Yeşilçam'da yer alan unutulmaz isimler seneler sonrasında bir çatının altında buluşmuş oldu. Unutması zor filmlere yaşam vermiş olan sanatçılardan Mehtap Anıl ile birlikte Hikmet Karagöz, Atilla Pekdemir ve Meral Küçükerol Kartal ilçesinde yer alan Sanatçı Yaşam Evi'nde yaşamlarını devam ettirmekte.

Ülkemizin ilk ve de tek Sanatçı Yaşam Evi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin Darülaceze Müdürlüğünün tarafından, 2011 senesi içerisinde açıldı. 11 tane kadın ve 19 tane erkek olmak üzre toplamda 30 tane sanatçının yer aldığı Sanatçı Yaşam Evi içerisinde Türk Sinemasıyla birlikte tiyatrosunun en önemli baş yapıtları içerisinde rol almış  ve bir döneme damga vurmayı başaran sanatçılar yaşamakta.

Sanattan hiç  bir şekilde kopmadan dolu bir 52 sene geçirmiş olduğunu ifade eden Meral Küçükerol  ise bu sanatçılardan saece bir tanesi. Son 2 seneden beri Sanatçı Yaşam Evi'nde yaşamını sürdürdüğünü ifade eden Meral Küçükerol; ''Burası tamamen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir durumda. Buradan fazlasıyla memnun durumdayım ve her şey fazlasıyla güzel. Gün içerisinde kültürel ve de sosyal pek çok faaliyetimiz olmakta. Bir hayvansever olarak burda kediler ile ilgilenmekte ve onları beslemekteyim. Kendimi artık kedilere adamış bir durumdayım. Bu şekilde mutlu  ve mesut yaşamaktayız. Bu zamana kadarki süre içerisinde hep yalnız başıma yaşadım. Yalnızlıktan çok fazla nefret ederim. Burda ise sanatçı arkadaşlarımla birlikte güzel dostlarım bulunuyor. Onlar ile bir arada hoş bir şekilde zaman geçiriyoruz'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.