Kayıp Şair bu defa da dönem klibiyle gündemde

Son senelerde televizyon ekranları içerisinde adeta izleme rekorları kırmayı başaran Dönem dizilerinin yeni rakibi de artık dönem klipleri olacak gibi gözükmeye başladı.

Kayıp Şair bu defa da dönem klibiyle gündemde


Son senelerde televizyon ekranları içerisinde adeta izleme rekorları kırmayı başaran Dönem dizilerinin yeni rakibi de artık dönem klipleri olacak gibi gözükmeye başladı.

Pek çok ünlü isimle düet yapmış olan Kayıp Şair Mustafa Arapoğlu’nun aranjörlüğünü üstlenmiş olduğu 'Sen' (Artık gelmesen de olur) adlı şiiri için, bu defa da İki Gözüm Ahmet adlı filmin başrol oyuncularından ve aynı zamanda yorumcu Özgür Tüzer'le özel bir düet yapmış oldu.

İlk defa bir tane şiire Dönem Klibi çekilmesi konusunda karar vermiş olan Kayıp Şair konuşması içerisinde ekibiyle beraber çok iyi iş çıkardıklarına değinirken, bu işte sıradan bir kliple taçlandırmanın içlerine sinmediği için genç ve başarılı yönetmenlerden İbrahim Bülbül'le uzun uzun üstünde çalışmalar yaparak Dönem klibi  çekme konusunda karar vermiş olduklarını açıkladı.

Özgür Tüzer ise hem yorumculuğu hem ise oyunculuğuyla beraber klip içerisinde yer almış oldu. Isparta ili içerisinde çok kalabalık bir ekiple çekimleri gerçekleşmiş olan klipte, kahramanlara can vermiş olan iki oyuncu, Diriliş Ertuğrul adlı dizide Ertuğrul Beyin en iyi okçularından biri olan 'Saru Alp'e can veren Yücel Tok, Bir başkası da Büyük Selçuklu adlı dizide rol almış olan genç yeteneklerden Elif Doğan'dı..

Özel radyoların kurulmuş olmasıyla beraber radyoculuk kariyeri içerisinde Kayıp Şair şeklinde ünlenmiş olan sanatçı şu zamana dek gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarında sadece sesiyle yer almaktayken kliplerinin bazılarında siluetle yer almakta, bundan dolayı hayranları tarafından çok fazla merak edilmekte olan Kayıp Şair bu çalışma içerisinde de geleneği bozmuş değil..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.