Mahkemenin ertelendiği açıklandı

Emirgan'da yer alan ünlü bir mekan içerisinde laf atma kavgasından hemen sonra davalık olmuş bulunan futbolculardan Arda Turan ile şarkıcılardan Berkay Şahin'in yargılanmaya devam edildikleri davanın 2. duruşması gerçekleştirildi.

Mahkemenin ertelendiği açıklandı


Emirgan'da yer alan ünlü bir mekan içerisinde laf atma kavgasından hemen sonra davalık olmuş bulunan futbolculardan Arda Turan ile şarkıcılardan Berkay Şahin'in yargılanmaya devam edildikleri davanın 2. duruşması gerçekleştirildi. Bugün görülmüş olan duruşmaya Berkay Şahin, koruması ile birlikte adliyeye gelmiş oldu. Turan da bu duruşmaya hiç bir şekilde  katılmadı. Tarafların dinlenmiş olduğu bu duruşma, 11 Eylül tarihine kadar ertelendi.


Duruşma salonu içerisinden çıktığı esnada konuşmuş olan Şahin burda ise, ''Konuştuk, olayla ilgili şahitler de dinlendi. Şimdi ise bekleyeceğiz'' şeklinde bir açıklama yaptı. Ünlü durumdaki şarkıcının avukatı da; ''Duruşma Eylül ayına ertelendi'' ifadelerine yer verdi. Berkay'ın görevli durumdaki avukatları tanık şeklinde milli futbolculardan Burak Yılmaz'ın da dinlenmesini istedi fakat mahkeme ise bu isteği kabul etmedi.

Duruşma içerisinde tanık şeklinde dinlenmiş olan Önder Tiryaki, her 2 tarafı da tanımakta olduğunu, bir ödül gecesinden sonra mekana gitmiş olduklarını, Berkay Şahin'in eşi  olan müşteki Özlem Şahin'le aynı masada yer aldıklarını ifade etti.

Arda Turan ile birlikte Özlem Şahin'in bir an konuşmakta olduklarını gördüğünü de belirten Tiryaki; ''Ben arkadaşım ile konuştuğumdan dolayı çok fazla da dikkat etmedim. Aralarında tam olarak ne konuştuklarını da hiç bir şekilde duymadım. Arda'yla göz temasım bile olmadı. Özlem Hanım benim yanıma geldi ve sonrasında ise ''Beni Berkay''a götür' şeklinde konuştu. Ben ise Berkay'ın yanına  kadar götürdüm.'' ifadeleri ile konuştu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.