Müslüm isimli filmin yapımcısından şaşırtan bir ödül açıklaması

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ''17. Yılın Yıldızları Ödülleri'' ismine sahip olan ödül törenine Müslüm Filmi'nin yapımcısı olan Mustafa Uslu'nun yaptığı açıklama damgasını vurdu

Müslüm isimli filmin yapımcısından şaşırtan bir ödül açıklaması


Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ''17. Yılın Yıldızları Ödülleri'' ismine sahip olan ödül törenine Müslüm Filmi'nin yapımcısı olan Mustafa Uslu'nun yaptığı açıklama damgasını vurdu. Uslu, ''En iyi sinema oyuncusu'' isimli ödülü Burak Özçivit'in almış olmasına çok ilginç bir açıklama getirmiş oldu.

Mustafa Uslu açıklaması içerisinde; ''Ağzımdan daha Müslüm ismi çıkar çıkmaz, burda çok bir alkış fırtınası kopmuş idi. O beni fazlasıyla umutlandırmıştı ve çok iyi bir şey karşımıza çıkacağına inanmıştım. Siz alkışlamış olduğunuz gün filme yönelik bir şey bulunmuyordu. Çok büyük  sıkıntılar yaşamış olduk, o günler içerisinde yanımda  sadece Timuçin Esen vardı. Senenin en iyi sinema oyuncusu dedikleri zaman aklıma Timuçin Esen geldi. Ancak ödülü  ise Burak Özçivit almış oldu. Bildiğim kadarı ile Burak Özçivit'in, 2018 senesi içerisinde bir sinema filmi de bulunmamakta. '' ifadelerine yer verdi.

Uslu ayrıca, yeni bir tane daha film müjdesi verip; ''Bu yıl içerisinde yeni bir tane film yapmayı istiyorum. Uluslararası özel bir film olacak. Bu aldığım ödülü tekrar almayı istiyorum. Bizim içimizden seçilmiş fazlasıyla özel bir insanı da Allah'ın izni ile dünyaya tanıtmış olacağız. 1980 senelerinde ülkemizin sağ ve sol diye ayrılmakta olduğu senelerde, çok mutsuz olduğumuz o günler içerisinde, 1 metre 58 santimetrelik bir adam geldi. O ise Naim Süleymanoğlu. O aslında bize kendi kendimize yetecek olduğumuzu gösterdi. Son yüzyıldaki en güçlü adamı, kendi ağırlığının 3 katını kaldırabilen bir adam.'' ifadeleri ile konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.