Nur Yerlitaş yaşamını yitirdi

Geçmiş olduğumuz sene beyin ameliyatı olmuş bulunan ünlü modacılardan Nur Yerlitaş, yaşamını yitirdi. Acı haberi de ünlü şarkıcılardan biri olan Cenk Eren vermiş oldu.

Nur Yerlitaş yaşamını yitirdi



Geçmiş olduğumuz sene beyin ameliyatı olmuş bulunan ünlü modacılardan Nur Yerlitaş, yaşamını yitirdi. Acı haberi de ünlü şarkıcılardan biri olan Cenk Eren vermiş oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden Nur Yerlitaş'ın fotoğrafını paylaşmış olan Eren altına da; ''Çok üzgün durumdayım çok eski çok kıymetli bir dostumu hepimizin yaşamında da bir izi bulunan sevgili Nur Yerlitaş'i kaybettik. Allah rahmet eylesin'' ifadelerine yer verdi.


Sosyal medya hesabı üzerinden kendi fotoğrafını paylaşmış olan Nur Yerlitaş, Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirmiş olduğu son paylaşımında da ''Bakma sen bana öyle, bakmış olduğun yerdeyim. Bende kal'' ifadelerine yer vermişti.

Nur Yerlitaş için geçmiş olduğumuz sene beyin kanseri teşhisi koyulmuş, ünlü durumda bulunan modacı 6 Ağustos 2018 senesi içerisinde ameliyat masasına yatmış idi. Kemoterapi tedavisi görmeye devam eden Yerlitaş, sağlık durumuyla ilgili olarakta; ''İlk ameliyatı gerçekleştirdiğimde sağ kısımda da bir kitle bulunuyordu. İlk önce gerek görmemişti  onu almak için doktorum. Kontrol için gittim 6 ay geçtikten sonra doktor bir baktı 'hızlı bir şekilde ameliyat' ifadelerine yer verdi ve ameliyat oldum. Şimdi tekrardan tedavi sürecine başlamış durumdayız. Fazlasıyla yorgun bir yaşamım oldu. İyi günlerim ile birlikte kötü  de günlerim oldu. Baş ağrılarım bulunuyordu. Televizyon programı bittikten sonra doktora gittim ve bu teşhisi koydular. Biraz iyileşeyim inşallah televizyonlara çıkmaya başlayacağım'' ifadelerine yer vermişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.