TikTok fenomeninin açıklaması herkesin dikkatlerini çekti

BBC tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; Samimi açıklamalar gerçekleştiren fenomenlerden Zeynep Yatkın, ''Çarşaf giyen bir insandım.

TikTok fenomeninin açıklaması herkesin dikkatlerini çekti


BBC tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; Samimi açıklamalar gerçekleştiren fenomenlerden Zeynep Yatkın, ''Çarşaf giyen bir insandım. Mahmut Efendi'nin kursları içerisinde büyümüş, çok fazla radikal, hiç  bir şekilde etrafına bile bakmayan, her bir kitabı okumamakta olan insandım. İnsanlar ise şimdi bu şekilde gördüklerinde ''Sen çarşaf giyiyordun dininden çıktın'' şeklinde konuşuyor. Zira bizler de öyle görmekteydik. Açık  durumda olan insanlara bizler ''kafir'' şeklinde niteleyen insanlardık o dönemlerde. Ne denli büyük çaplı  bir cehalet, ne kadar kötü bir cehaletin içerisindeydik. Rabbime şükürler olsunki beni ve  bizi kurtarmış oldu o cehaletin içinden'' ifadelerine yer verdi.


Amacından da söz eden Zeynep Yatkın, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ''Benim maksadım kapalı olarak bir şeyleri başarabilmek. ''Ben ise şu anda bunu yapmaktayım evet, ben bu işi başardım'' diyebilmek. Zira bizim yaşam tarzımız ile ilgili bizlere bu fırsat hiç bir şekilde verilmemekte''

Zeynep Yatkın'ın eşi olan Ramazan Yatkın da bu konuyla ilgili olarak; ''TikTok üzerinde ufak bir eğlencesini paylaşmış olmasıyla birlikte fenomen olmuş, benim hiç bir şekilde haberim bile yoktu. Bana söz konusu bu fenomenlikten ötürü çok fazla hakaretler de yapıldı 'Nasıl bu şekilde bir şeye izin verebilirsin? Hanımın sosyal medya üzerinde ne işi bulunuyor'' şeklinde. O benim sadece eşim, ben onun herhangi bir sahibi değilim. O da bir insan, kişiliği bulunan, fikri bulunan ve zekası bulunan bir insan. Ondan dolayı da orası onun komple bir özgürlük alanıdır ve ona hiç bir şekilde müdahalede bulunmam.''  ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.