Ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan itiraf, "çocuk istiyorum aslında"!

Geçtiğimiz sene nikah masasına oturan ve kısa süre sonra boşanan ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan dikkat çeken paylaşım geldi, sosyal medya hesabı üzerinden sorulan "3'üncü kez evlenir misin?" sorusuna "çocuk istiyorum aslında" diyerek yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan itiraf, "çocuk istiyorum aslında"!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yaparken geçtiğimiz sene DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturduktan kısa süre sonra boşanma kararı almış ve ikili 53 gün sonra boşanmıştı. 

Yaşadığı özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur 4 milyon takipçiye sahip olduğu instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru cevap yaptı.

Bir takipçisinden gelen "3'üncü kez evlenir misin?" sorusunu yanıtlayan Boluğur "Çocuğuma baba olabilecek, sahiplenici bir adamla... Çocuğum olmasını istiyorum. Evliliği çocuğun psikolojisi için isteyebilirim" şeklinde yanıt verdi. 

Ara ara sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Merve Boluğur son olarak gelen "Hayatınızda başka biri mi var?" sorusuna ise ""Ben öyle kaçan biri değilim. Hayatımda biri olsa zaten lanse eden biriyim" şeklinde yanıt vermişti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.