Ünlü şarkıcı İrem Derici gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptırdı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin uzun süredir merak konusu olan sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı, güzel şarkıcı eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşamaya başladı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptırdı!

Son dönemde sahne aldığı konserlerle birlikte yoğun bir çalışma programı içerisinde olan ünlü şarkıcı İrem Derici "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" ifadesini kullandıktan sonra aşk yaşadığı kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu.

35 yaşında ki ünlü şarkıcının kendisinden 6 yaş küçük olan eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşadığı ileri sürüldü, ikilinin aşk yaşadığı iddiasını güçlendiren paylaşım geldi. Kahvaltı etmek için mekana giden Derici ve Işıktutan masanın fotoğraflarını çekerek paylaşım yaptılar.

Atakan Işıktutan Kimdir?

Atakan Işıktutan 1994 yılında dünyaya geldi. 2016'da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı.

2013'te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi.2018'de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası'nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.