Ünlü türkücü Mustafa Keser depremzedeler için düzenlenen moral gecesinde sahneye çıkarken havuza düştü!

Yaşanılan afet sonrası yaralar sarılmaya devam ederken depremden etkilenen vatandaşlar için moral etkinlikleri düzenleniyor. Ünlü türkücü Mustafa Keser'de sahne almak üzere gittiği moral gecesinin düzenlendiği alanda bulunan havuza sahneye çıkarken ayağı takılarak aniden düştü. Talihsiz kazayı görenler endişe yaşarken Keser orada bulunan vatandaşların yardımıyla havuzdan çıktı, ünlü türkücü üzerini değiştirdikten sonra sahnedeki yerini aldı!

Ünlü türkücü Mustafa Keser depremzedeler için düzenlenen moral gecesinde sahneye çıkarken havuza düştü!

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde Kuşadası Gönüllüsü Genç Esnaf ve İş İnsanları Derneği'nin organize ettiği depremzede vatandaşlar için düzenlenen moral gecesine katılan başarılı türkücü Mustafa Keser, sahneye doğru yürürken ayağının takılması sonucu mekanda bulunan havuza aniden sırt üstü düştü. Alanda bulunan bir genç Keser'e yardım etmek için havuza atlarken diğer vatandaşlarında yardımıyla türkücü kısa sürede havuzdan çıktı. Üzerini değiştirdikten sonra sahneye yeniden dönen ünlü sanatçı,""Allah yardımcınız olsun. Ben Elazığlıyım, 'Bizim oralarda varını veren utanmaz' derler. Varını verene ne mutlu. Bütün ülkemizin olduğu gibi ben de sizin yanınızda olmak için buradayım. Gönül isterdi ki musikimizle sizin karşınıza çıkayım. İnşallah yaralarımızı sardıktan sonra yeniden birlikte oluruz."ifadelerini kullanarak depremzede dinleyicilere moral verdi.
Depremzedelerle gece boyu sohbet eden Mustafa Keser moral gecesinde yaşadığı talihsiz kazaya rağmen dinleyicilerine keyifli saatler yaşattı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.