Yeniden sahalara dönecek

8 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan Bostancı'daki konserini ‘'Ayağım sakat’' deyip iptal etmiş olan Hadise’nin biletli konsere ilgi duyulmayında konseri iptal etme kararı aldığı iddia edilmişti.

Yeniden sahalara dönecek


8 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan Bostancı'daki konserini ‘'Ayağım sakat’' deyip iptal etmiş olan Hadise’nin biletli konsere ilgi duyulmayında konseri iptal etme kararı aldığı iddia edilmişti. Güzel durumdaki şarkıcı 27 Aralık tarihi içerisinde Mersin ilinde halka ücretsiz bir şekilde düzenlenen konserde sahneye çıkacak.

Takvim gazetesi içerisinde yer alan habere bakılırsa, Hadise, 8 Aralık tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecek olduğu konserini ayağında yer alan sakatlığını gerekçe gösterip iptal etme kararı aldı. Fakat ünlü popçu, Temmuz ayında ayağının çatlamasından sadece birkaç gün sonrasında Almanya'Da yer alan konserine atelle çıkmıştı. Daha öncesinde de Bostancı'da çıkacağı konserini son anda iptal etme kararı alan seksi durumdaki popçuya; ''Yoksa konser biletleri satılmadı mı?'' şeklinde bir tepki gelmişti.

Yapılan tüm eleştirileri duymazdan gelmiş olan Hadise, yeni bir tane daha konser anlaşmasına imzasını attı. Popçunun 27 Aralık tarihi içerisinde Mersin'de gerçekleşecek bir açılışta konser verecek olduğu ortaya çıktı. İşin daha ilginç yanı da konserin halka tamamen ücretsiz bir durumda olmasıydı. Tarsus'ta yer alan bir gösteri merkezinin açılışı esnasında sahne alacak olduğu açıklanan ünlü popçunun bu son hamlesi de ''Hadise, seyircileri garanti ettiği için sakatlığını umursamadı'' şeklindeki yorumu da beraberinde getirmiş oldu..

2. Sayfa’da çıkan bir habere bakılırsa Hadise’nin menajeri de bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.