35 Yaş için dikkat edilmesinin gerekli olduğunu söyledi

Üro - Androloji Uzmanı görevinde bulunan Profesör Doktor Halim Hattat, erkeklerin 35 yaşını geçtikten sonra cinsel performansları amacıyla kesinlikle check-up yaptırmalarının gerekli olduğunu ifade etti.

35 Yaş için dikkat edilmesinin gerekli olduğunu söyledi


Üro - Androloji Uzmanı görevinde bulunan Profesör Doktor Halim Hattat, erkeklerin 35 yaşını geçtikten sonra cinsel performansları amacıyla kesinlikle check-up yaptırmalarının gerekli olduğunu ifade etti.

Yaş ilerlemeye başladıkça insanların cinsel yaşamlarında bazı problemler yaşanabilecek olduğununda altını çizmiş olan Hattat Klinik'te görevli bulunan Üro-Androloji Uzmanı olan Profesör Doktor Halim Hattat açıklamasında; ''Bu şekilde bir kontrol hem problemlerin sebebini hem ise fark edilmemiş olan fonksiyon düşüşlerini ortaya koymaktadır. Gençlerde sağlıksız  bir şekilde beslenme, hareketsiz durumdaki yaşam, aşırı bir şekilde sigara ve alkol tüketimi benzerindeki risk faktörleri performansı  da olumsuz yönde etkilemekte'' ifadelerine yer verdi.

Stresli bir ruh halinin yanı sıra çok gergin, endişeli ve depresif bir ruh haliyle aşırı mükemmeliyetçi yapıya sahip erkekler içerisinde sertleşme sorununun daha sık bir şekilde karşılaşılmakta olduğunu da ifade eden Profesör Doktor Hattat; ''Şeker hastalığı ile birlikte kullanılmakta olan ilaçlar, kalp ve damar problemleri, yüksek seviyedeki kolesterol, yüksek durumdaki tansiyon, sinir sistemiyle ilgili rahatsızlıkları, hormonsal sorunlarda gençlerde bu probleme yol açmakta, o sebepten dolayı da kontrol şart'' ifadeleri ile konuştu.

Check-up esnasında hormonlar ile birlikte penis damarlarına, kas tonusuyla birlikte sinirlere, prostat sağlığına ve de birtakım endişelere bakılmakta olduğunu da  ifade eden Profesör Doktor Hattat; ''Buradaki önemli olan  şey vücudunuzda yer alan fizyolojik değişimleri bilebiliyor olmanız, doğru bir şekilde yaşam alışkanlıkları ve gerektiği zaman hekim kontrolünde medikal tedaviler kullanarak fonksiyonlarınızı destekleyebiliyor olmanızdır. Tansiyon ile birlikte şeker, kalp,  böbrek ve prostat hastalarının çok daha dikkatli olmaları  kesinlikle şarttır. 35 yaşın üzerinde düzenli bir şekilde check-up yaptırmalısınız, metabolizmayla ilgili parametrelerini düzenleyin ve de destek tedaviler almaya başlayın. O zaman gençlikteki performansınız uzun bir zaman daha  sürecektir'' şeklinde konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.